Gemeente Rotterdam

Teamleider Geo-Informatie & Bedrijfsvoering - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-07-2017 Functiecategorie Politiek / Beleid
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Max. €5.384 (schaal 12) bruto p...
Ben jij de teamleider voor het team dat de afdeling Ruimte & Wonen draaiende houdt?

De functie van teamleider Geo-Informatie en Bedrijfsvoering bij Ruimte & Wonen

Rotterdam wil een aantrekkelijke stad zijn met een sterke economie, met hart voor de mensen die er komen, wonen en werken. De professionals van de afdeling Ruimte & Wonen hebben daarbij een belangrijke taak: zij formuleren het stedelijk beleid, adviseren het college van B&W en maken o.a. ontwerpen voor de inrichting van de buitenruimte, bestemmingsplannen en stedenbouw. Dit doen zij voor de regio, de stad, verschillende gebieden en in een veelheid aan projecten. Het team Geo-Informatie en bedrijfsvoering is daarbij de smeerolie voor de afdeling. Het bestaat uit grafisch vormgevers en tekenaars, managementassistenten en medewerkers bedrijfsvoering.

Aan dit team ga jij als peoplemanager leiding geven. Je vervult alle HR taken, stimuleert de toepassing van nieuwe technieken (GIS, 3D) bij de tekenaars en grafisch vormgevers en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de 20 teamleden. Je geeft sturing aan de ontwikkelopgave: samen met de afdeling het ontwerpen en implementeren van ruimtelijk informatiegestuurd werken. Werkprocessen en bedrijfsvoeringstaken zijn van essentieel belang voor de afdeling en moeten ‘state of the art’ zijn. Ontwikkelen en verbeteren van deze werkprocessen is een belangrijke taak. Je bent lid van het MT van de afdeling, samen met zes collega-managers.

Wil jij de afdeling helpen soepel draaiende te houden en daarmee indirect bepalen hoe Rotterdam er in de toekomst uitziet? Dan is dit je kans!

Vraag en aanbod

Jouw conceptueel denkvermogen en innovativiteit helpen om nieuwe stappen te zetten in de Geo-informatie en bedrijfsvoering van de afdeling. Je hebt een brede blik met overzicht over een divers werkterrein. Jouw leidinggevende vaardigheden zijn goed ontwikkeld, zodat je je medewerkers kunt begeleiden in veranderingen en verbeteringen. Daarnaast beschik je over:
  • WO (strategisch) werk- en denkniveau
  • ervaring met leidinggeven in een stimulerende en coachende stijl
  • kennis van bedrijfsvoering en ruimtelijk informatiegestuurd werken.

Het levert je een baan op waar je zowel je ervaring in leidinggeven, als je brede blik op de omgeving
ruim baan kunt geven. Daarnaast krijg je:
  • een salaris van maximaal € 5.384 (schaal 12) bruto per maand o.b.v. 36 uur per week
  • een tijdelijke functie voor een jaar, die we daarna graag omzetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd
  • prima arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en een eigen opleidingsbudget.

Cluster Stadsontwikkeling en directie Stedelijke Inrichting

De medewerkers van het cluster Stadsontwikkeling geven letterlijk vorm aan Rotterdam. Van investeringen in woonwijken, bedrijfsgebouwen en de wereldberoemde haven tot een efficiënt verkeersbeleid binnen een duurzame infrastructuur. Samen met publieke en private partners bouwt Stadsontwikkeling aan een stad met een sterke economie waar het aantrekkelijk wonen en verblijven is. De directie Stedelijke Inrichting, waar de afdeling Ruimte & Wonen onder valt, is dé directie die stedelijke visies en kaders voor de fysieke inrichting van de stad opstelt en toepast, zodat een optimale woon- en leefomgeving wordt gecreëerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marjolijn Keverling, afdelingshoofd R&W op 06-653170902. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Sevil Demir op 06-44345648.

Over de stad
Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang, omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt. Wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.

Interesse?

Reageer direct via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Politiek / Beleid
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Rotterdam, Leidinggevende, Teamleider, Peoplemanager

Contactgegevens

Contactpersoon Sevil Demir
Telefoon 06-44345648

Vestigingsplaats

Solliciteer