Gemeente Rotterdam

Sportregisseur - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 21-07-2017 Functiecategorie Sport
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 4.121 (schaal 10) br...
Regisseurs gezocht om de Rotterdammers aan het sporten te krijgen

De functie van Sportregisseur

Sport en beweging zijn leuk en gezond en elke Rotterdammer, op iedere leeftijd, moet de mogelijkheid hebben om te sporten en bewegen. Dat is precies de opdracht van het Sportbedrijf Rotterdam. Vanaf 1 januari 2018 zal dit een nieuwe, zelfstandige organisatie zijn en voor de afdeling SportRegie zijn we op zoek naar Sportregisseurs. Als Sportregisseur weet je precies welke aanbieders er in de stad zijn en hoeveel mensen er gebruik van maken. Je weet dus ook hoeveel mensen niet sporten of bewegen en daar ga jij een einde aan maken! Je doet onderzoek naar en denkt mee over nieuw of aangepast aanbod en regelt de randvoorwaarden om het aanbod inzichtelijk te maken of uit te breiden. Bijvoorbeeld met een sportdatabase die aanbieders kunnen gebruiken of met een ‘aanjaagbudget’. Dankzij jou worden de bestaande sportvoorzieningen goed benut. Natuurlijk onderhoud je daarvoor een goed netwerk met sport- en beweegaanbieders en intermediairs in de wijk waar jij verantwoordelijk voor bent. Heeft sporten en bewegen jouw hart en gun je iedereen een gezonde levensstijl? Solliciteer dan als Sportregisseur bij de afdeling SportRegie!

Vraag en aanbod
Je bent een echte sportliefhebber en vindt het belangrijk dat mensen kunnen bewegen. Die instelling combineer je met een houding die gericht is op samenwerken, want je krijgt met heel veel verschillende partners te maken. Je weet hen te overtuigen op basis van inhoud. Bovendien beschik je over:
  • een hbo werk- en denkniveau.
  • minimaal drie jaar ervaring in het opbouwen en onderhouden van een netwerk.
  • ervaring met het interpreteren van onderzoeksgegevens.

Daarvoor krijg je een zelfstandige functie, waarbij je echt bijdraagt aan een gezond(er) Rotterdam. Je hebt veel vrijheid om in je eigen wijk aan de slag te gaan, maar kunt ook altijd terugvallen op je collega-regisseurs en een goede backoffice. Daarnaast kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 4.121 (schaal 10) bruto per maand.
  • een aanstelling bij de gemeente Rotterdam en vanaf 1 januari bij het Sportbedrijf Rotterdam.
  • prima arbeidsvoorwaarden met ruimte voor eigen invulling.

Het Sportbedrijf Rotterdam
Het Sportbedrijf Rotterdam zorgt voor een optimaal sport- en beweegaanbod. Het Sportbedrijf onderhoudt de sporthallen, gymzalen, zwembaden en overige sportterreinen in Rotterdam, zodat ze schoon en veilig zijn en een goede uitstraling hebben. Ook zorgen zij voor activiteiten zoals buurt- en schoolsport of diverse sportevenementen gericht op breedtesport en (top)sportevenementen. Het doel van de afdeling SportRegie: de sportparticipatie vergroten, zodat zoveel mogelijk Rotterdammers kunnen sporten en bewegen.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze specialisten SportRegie Anouk Bloembergen op telefoonnummer 06-82087068 of Iris Nijland op telefoonnummer 06-13178994. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je bellen met recruiter Martijn Roosen op 06-27148536.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.


Over de organisatie
Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt. Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.
 
Rotterdam. Make it happen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Sport
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Rotterdam, Fulltime, Gemeente,

Contactgegevens

Contactpersoon Martijn Roosen
Telefoon 06-27148536

Vestigingsplaats

Solliciteer