Gemeente Rotterdam

Monteur Bedrijfswagens - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-08-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 2.662,- (schaal 6)
Monteur Bedrijfswagens

Als 1e Bedrijfswagenmonteur inspecteer, onderhoud en repareer je voertuigen en opbouwsystemen bij onderhouds- en controlebeurten, je noteert je bevindingen op de werkorder en brengt advies uit aan de Chef Werkplaats over de noodzakelijke kosten voor bijkomende werkzaamheden.

Verder bouw je accessoires en inrichtingen in, noteer je uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte onderdelen op de werkorder en geef je tijdige terugkoppeling over voortgang van de reparatie en/of noodzakelijke kosten voor reparatie. Het keuren en beproeven van voertuigen (inclusief opbouw) volgens APK- en ARBO-richtlijnen behoort ook tot de reguliere werkzaamheden.

Je bewaakt je de voortgang en voert de eindcontrole uit van jouw eigen werkzaamheden, je werkt volgens vastgestelde werkafspraken/procedures en denkt mee over verbeteringen.
Je loopt per toerbeurt piketdiensten buiten werktijden. Je bent inzetbaar in al onze werkplaatsen en bent bereid om zo nodig in overwerk werkzaamheden uit te voeren.

Vraag en aanbod

Wij zoeken naar een flexibele en oplossingsgerichte collega die analytisch is ingesteld. Je bent in staat om te improviseren bij reparaties op locaties of niet beschikbare onderdelen. Verder ben je stressbestendig en zeer nauwkeurig in je werk en bij calamiteiten. Klantvriendelijkheid en samenwerken staat altijd voorop.

Gevraagd profiel: MBO werk- en denkniveau (Autotechniek), In bezit van MBO 4 opleiding bedrijfswagen monteur, TS. Minimaal 2 jaar ervaring als 1e Bedrijfswagenmonteur en in het bezit van APK lichte en zware voertuigen en rijbewijs B en C. Ook ben je in staat om te werken met computers, elektronische meet- en regelapparatuur en diverse elektrische en mechanische gereedschappen. Je bent bereid continu te werken aan je inzetbaarheid en hiervoor opleidingen te volgen.

Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal € 2.662,- (schaal 6) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Omschrijving afdeling Roteb Lease is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en beheer van bijzondere voertuigen voor de gemeente Rotterdam en diverse overheid gerelateerde bedrijven. Wij beheren zo’n 5000 voertuigen. Dit zijn niet alleen bestel- en personenwagens maar vooral ook specialistische voertuigen zoals vuilniswagens, reinigingsvoertuigen, hoogwerkers, brandweervoertuigen, ambulances en (elektrische) fietsen en scooters. Daarnaast hebben wij ruim 250 wagens beschikbaar voor verhuur. Roteb Lease heeft de beschikking over 7 moderne, goed uitgeruste werkplaatsen, inbouw, schadeherstel, constructie werk, 3 onderhoudswerkplaatsen en een eigen praktijkschool.

Over de organisatie
Rotterdam haalt de ene prijs na de andere binnen. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Hier is ruimte voor mensen met ideeën. Werken in Rotterdam is leuk, werken aan Rotterdam is nog leuker. Wil jij je je met hart en ziel inzetten voor de stad en haar bewoners? Wil jij alles uit jezelf en je collega’s halen?
Welkom. In Rotterdam kan alles wat jij kunt.

Rotterdam.
Make it happen

Beschrijving Cluster
Stadsbeheer werkt aan resultaat op straat. Aan een openbare ruimte die schoon, veilig en onderhouden is. De medewerkers variëren van rioolreinigers tot straatvegers, van stadswachten tot toezichthouders in garages en van onderhoudsmonteurs tot landmeters. Of het is nu is via beheer, onderhoud, handhaving of toezicht, Stadsbeheer heeft één doel. Dagelijks de handen uit de mouwen steken voor een verzorgd Rotterdam. Omdat het altijd beter kan.

Contactgegevens
Wil je meer inhoudelijke informatie neem dan contact op met Johan Visser, Bedrijfsleider Werkplaatsen Roteb Lease, tel. 010-267 8615.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact op nemen met Patrick Keijer, Recruiter, te bereiken via tel. 06-51623495.

Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Werken bij de gemeente Rotterdam vereist een verklaring omtrent gedrag.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
De gemeente Rotterdam is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties maken wij ons sterk voor gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Rotterdam, Automonteur, Autotechnicus, Automotive.

Contactgegevens

Contactpersoon Patrick Keijer
Telefoon 06-51623495

Vestigingsplaats

Solliciteer