Gemeente Rotterdam

Medior Ontwikkelaar Oracle EBS - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 21-08-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Een salaris van maximaal EUR 47...
Medior Ontwikkelaar Oracle EBS

Als Ontwikkelaar Oracle EBS werk je in het team Oracle EBS ontwikkeling. Dit team gaat over de ontwikkeling van de inzet van Oracle EBS producten bij de gemeente Rotterdam. Het team voert beheer- en projectactiviteiten uit.

Voor het team zoeken we een medior ontwikkelaar. Als medior kun je je verder ontwikkelen op het gebied van Oracle EBS standaard modules waaronder: Projecten, Inkoop en General Ledger. Natuurlijk is de techniek volop in beweging. Ontwikkeling van het team en van jezelf staan daarom centraal bij onze afdeling. Je krijgt hiervoor volop mogelijkheden en we stimuleren dat je je kennis deelt met collega’s.

Vraag en aanbod

Onze vraag
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Oracle EBS (versie 12.1.3 of hoger)
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Oracle SQL en PL/SQL (database versie 11i of hoger)
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Oracle Forms Builder, Oracle Workflow Builder, XML Publisher en Apex (versie 4 of hoger)
 • Ervaring met OA Framework (Java) en Integrated SOA Gateway is een pré
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlands als Engels
 • Je bent flexibel, een teamspeler, stressbestendig, proactief, zelfstandig en communicatief sterk.

Ons aanbod
 • Een dynamische en flexibele werkomgeving in een zelfstandig team
 • Een salaris van maximaal EUR 4740,-(schaal 11) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek exclusief toeslag onregelmatige dienst. Dit is afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring
 • Doorgroeimogelijkheden en opleidingen
 • Een Individueel Keuzebudget dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld fitness, een opleiding of de aanschaf van een nieuwe fiets
 • Flexibel werken volgens Het Nieuwe Werken in moderne panden verspreid over de stad
NB. Bij voldoende reacties wordt de reactietermijn voor deze werving eerder gesloten.

Omschrijving afdeling
In Rotterdam werk je bij de grootste ICT-afdeling in gemeenteland. Honderden collega’s houden zich dagelijks bezig met het beheren en beveiligen van alle ICT-dienstverlening. Zowel binnen de organisatie als in de stad. We werken met de meest geavanceerde technologieën om Rotterdam beter en innovatiever te maken. Vanuit onze twee dedicated datacenters hosten we meer dan 1.000 applicaties, 500 databases en beveiligen we vele terabytes aan data. Zo zorgen we ervoor dat meer dan 10.000 collega’s, een miljoen burgers en vele bedrijven dagelijks ondersteund blijven. Dus wil jij werken voor een organisatie met 16.000 gebruikers, 20.000 mailboxen en die wekelijks een paar duizend aanvallen via internet buiten de deur houdt? Stuur ons dan snel je motivatie.

Cluster Bestuur- en concernondersteuning

Als ontwikkelaar Oracle EBS kom je te werken bij het cluster Bestuurs- en Concernondersteuning van de gemeente. De functie is onderdeel van de afdeling Ontwikkeling en Projecten van het domein IIFO (Informatie, Innovatie, Facilitair en Onderzoek). Je leidinggevende is de Teamleider Ontwikkeling Oracle.

Over de organisatie
Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt. Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.

Rotterdam.
Make it happen

Beschrijving Cluster
Het cluster Bestuurs- en Concernondersteuning (BCO) is de spil van de gemeentelijke organisatie. BCO zorgt ervoor dat het college van burgemeester en wethouders de stad kan besturen en is de schakel tussen de burgers, het stadsbestuur en de veertien gebieden. Daarnaast is BCO de verbinding tussen de overige clusters op het gebied van bedrijfsvoering, inkoop, communicatie, ICT, facilitaire zaken, juridische zaken, HR, onderzoek en financiën.

Contactgegevens
Wil je meer inhoudelijke informatie neem dan contact op met Ruud Venis, tel. 06-44850578. Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Conny Chan, recruiter, te bereiken via tel. 06-12378752.
Werken bij de gemeente Rotterdam vereist een verklaring omtrent gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De gemeente Rotterdam is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties maken wij ons sterk voor gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Interesse?
Reageer via de 'Solliciteer' button.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Full-Time, Rotterdam, IT, Software ontwikkeling, Projectmanagement

Contactgegevens

Contactpersoon Conny Chan
Telefoon 06-12378752

Vestigingsplaats

Solliciteer