Gemeente Rotterdam

Gebiedsbeheerder - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-11-2017 Functiecategorie Planologie / Ruimtelijke ordeni...
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 5.384,- (schaal 12) ...
Gemeente Rotterdam zoekt:

Gebiedsbeheerder

De functie


De gebiedsbeheerder verkrijgt en bewaart overzicht van de onderhoudsbehoefte van alle partijen die actief zijn in het beheer van de buitenruimte (privaat en publiek). Deze onderhoudsbehoefte vertaal je naar meerjarengebiedsplan, waarbij de uitvoering gerealiseerd wordt op een zo gunstig mogelijke manier voor de partijen zelf, alsook voor de inwoners en bedrijven in het gebied. In overleg met de projectmanager wordt gezorgd dat het gebiedsjaarplan tot projecten komt.
De gebiedsbeheerder is verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement in zijn gebied. Hij is voorzitter van het gebiedsoverleg bereikbaarheid, prioriteert, stemt af en neemt in mandaat de Tijdelijke VerkeersMaatregel als uitvloeisel van het gebiedsoverleg en de stedelijke bereikbaarheid.

Vraag en aanbod
  • Je hebt academisch werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in het vakgebied.
  • Verder heb je aanvullende cursussen gevolgd op het gebied van management.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • Vanzelfsprekend ben je resultaat- en klantgericht, een verbinder en netwerker.
  • Daarnaast ben je besluitvaardig en in staat kader stellend op te treden bij de aanpak van integrale projecten.
  • Ben je verder adviesvaardig en kun je goed samenwerken, kom dan ons team dan versterken.
Er bestaat de mogelijkheid dat een assessment deel uitmaakt van de procedure.

Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal € 5.384,- (schaal 12) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Omschrijving afdeling
De afdeling Gebiedsbeheer stelt, in goed overleg met alle partijen in het gebied (nutsbedrijven, woningcorporaties, gemeentelijke clusters, waterschappen, etcetera), de integrale beheer- en uitvoeringsplannen op. Vanuit het gebied wordt ook het projectmanagement en het omgevingsmanagement geregeld. Het gebiedsteam Openbare Werken bestaat uit twee hoofdactiviteiten: gebiedsbeheer en gebiedsuitvoering & wijkgestuurd werken. Er zijn zes gebieden: Centrum/Delfshaven, Prins-Alexander, Hillegersberg-Schiebroek/Overschie/Bedrijvenpark N-W/Spaanse Polder, Feijenoord/IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk/Noord, Charlois/Hoogvliet/Pernis en Rozenburg/Hoek van Holland.

Over de organisatie

Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt. Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.

Rotterdam.
Make it happen

Beschrijving Cluster
Stadsbeheer werkt aan resultaat op straat. Aan een openbare ruimte die schoon, veilig en onderhouden is. De medewerkers variëren van rioolreinigers tot straatvegers, van stadswachten tot toezichthouders in garages en van onderhoudsmonteurs tot landmeters. Of het is nu is via beheer, onderhoud, handhaving of toezicht, Stadsbeheer heeft één doel. Dagelijks de handen uit de mouwen steken voor een verzorgd Rotterdam. Omdat het altijd beter kan.

Contactgegevens
Wil je meer inhoudelijke informatie neem dan contact op met Rob van Eijk, manager Openbare Werken Gebied Zuidwest, tel. 06-51200049.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact op nemen met Ottilie Lemmers, recruiter, te bereiken via tel. 06-13476547.

Interesse? Solliciteer online via de 'Solliciteer' button. Graag reageren vóór: 21 nov 2017

Belangstellenden die na de reactietermijn reageren, zullen niet meer in de selectieprocedure worden meegenomen.

NB Herplaatsingskandidaten van de gemeente Rotterdam hebben bij gebleken geschiktheid voorrang op andere interne of externe sollicitanten, ongeacht in welke fase van de procedure zij solliciteren.

Werken bij de gemeente Rotterdam vereist een verklaring omtrent gedrag.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De gemeente Rotterdam is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties maken wij ons sterk voor gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Planologie / Ruimtelijke ordening
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Rotterdam, Planologie, Ruimtelijke Ordening

Contactgegevens

Contactpersoon Ottilie Lemmers
Telefoon 06-13476547

Vestigingsplaats

Solliciteer