Gemeente Rotterdam

Gastheer/Gastvrouw - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 29-06-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Maximaal € 2.599,-
Gastheer/Gastvrouw

180000FC


Functiegebied: Facilitair
Organisatie: Cluster Bestuurs- en Concernondersteuning
Aantal uren per week : 36
Werk- en denkniveau: MBO

Publicatiedatum: 19 jun 2018
Te reageren vóór: 4 jul 2018

Leuke en afwisselende functie voor wie gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan!

De functie
Binnen het stadhuiscomplex van Rotterdam ben je met een heel team verantwoordelijk voor gastheerschap in de breedste zin van het woord. De verzorging van catering bij de collegeleden en hun gasten, catering bij ontvangsten, het ondersteunen bij commissie- en raadsvergaderingen, het verwelkomen en begeleiden van bezoekers in de centrale hal en op de bestuursgang, het onderhouden en beheren van representatieve ruimten, het verzorgen van rondleidingen, het ontvangen en begeleiden van belangrijke gasten, het verlenen van ondersteuning bij huwelijken en het lopen van postrondes. Je bent het visitekaartje van het stadhuis en vaak het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je bent de ultieme gastheer/vrouw en een voorbeeld voor collega’s. Je hebt ervaring in de horeca of met soortgelijke werkzaamheden, je ziet wat er nodig is en kunt daar snel op anticiperen. Je hebt eveneens ervaring met het draaien van late- en weekenddiensten.
Omdat een van onze collega’s bijna met pensioen gaat zijn wij op zoek naar een geschikte opvolger. Iemand die het in zich heeft om de beschikbare kennis op te nemen en het daarna allemaal zelf te doen. Wij bieden jou de kans om onder de vleugels van een ervaren professional het vak te leren. Waar nodig vullen we de praktijk aan met de nodige opleidingen/cursussen.

Vraag en aanbod
Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en ongeveer 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een dienstverlenende instelling, bent klantvriendelijk, gastvrij, integer en stressbestendig. Je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands en bent ook spreekvaardig in het Engels. Je kunt flexibel omgaan met onverwachte situaties en je vindt het geen probleem om onregelmatig te werken. In verband met de zwaarte van de werkzaamheden, veel (trap)lopen en zware dienbladen dragen, verwachten we dat je in een goede fysieke conditie bent. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin voldoende mogelijkheid is voor eigen ontwikkeling. Starters worden van harte uitgenodigd om te reageren! Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal € 2.599,- (schaal 5) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

De overwerkuren (meerwerk buiten het geplande werkrooster) worden vergoed op basis van declaratie, conform het Besluit salaris, toelagen, vergoedingen en uitkeringen 2016.

Omschrijving afdeling
Het cluster Bestuurs- en Concernondersteuning (BCO) ondersteunt de overige vijf clusters van de Gemeente Rotterdam én het College van B&W. Naast bijvoorbeeld Communicatie en Juridische Dienstverlening, kent BCO ook de afdeling Externe Betrekkingen & Stadhuis (EBS).
De afdeling Externe Betrekkingen & Stadhuis (EBS) werkt professioneel aan relaties en reputatie, adviseert en ondersteunt de burgemeester van Rotterdam in al zijn werkzaamheden én het gehele college van B&W bij protocollaire aangelegenheden. Het team Gastheerschap is binnen de afdeling EBS verantwoordelijk voor de ondersteuning van het gehele college op het gebied van hospitality.

Over de organisatie
Rotterdam haalt de ene prijs na de andere binnen. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt.
Hier is ruimte voor mensen met ideeën. Werken in Rotterdam is leuk, werken aan Rotterdam is nog leuker. Wil jij je je met hart en ziel inzetten voor de stad en haar bewoners? Wil jij alles uit jezelf en je collega’s halen?
Welkom. In Rotterdam kan alles wat jij kunt.

Rotterdam.
Make it happen

Beschrijving Cluster
Jouw werkgebied voor deze vacature is het cluster Bestuurs- en Concernondersteuning (BCO). De BCO noemen we ook wel de spil van de gemeentelijke organisatie. De medewerkers van dit cluster zorgen ervoor dat het college van burgemeester en wethouders de stad kan besturen. Het is de schakel tussen de Rotterdammers, het stadsbestuur en de veertien gebieden. De BCO verzorgt ook de bedrijfsvoering voor alle clusters. De afdelingen inkoop, communicatie, ICT, facilitaire zaken, juridische zaken, HR, onderzoek en financiën zorgen ervoor dat de clusters zich volledig kunnen richten op hun eigen taken.
Bij de gemeente Rotterdam staat centraal dat je je als medewerker kunt ontwikkelen. Dat stimuleren we ook. Want hoe beter jij je werk kunt doen, hoe beter het resultaat voor onze stad.

Contactgegevens
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen én je sollicitatie richten aan Cees Montfrooij, tel. 010-2672495 of Ed Butter, tel.010-2673739 via de 'Solliciteer' button. Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Lizzy Noordberg, Recruiter, te bereiken via tel. 06-14121254.
Belangstellenden die na de reactietermijn reageren, zullen niet meer in de selectieprocedure worden meegenomen.

NB Herplaatsingskandidaten van de gemeente Rotterdam hebben bij gebleken geschiktheid voorrang op andere interne of externe sollicitanten, ongeacht in welke fase van de procedure zij solliciteren. Bij gelijke geschiktheid krijgt een interne kandidaat de voorkeur boven een externe kandidaat.

Werken bij de gemeente Rotterdam vereist een verklaring omtrent gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De gemeente Rotterdam is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties maken wij ons sterk voor gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Cees Montfrooij
Telefoon 010-2672495

Vestigingsplaats

Solliciteer