Gemeente Rotterdam

Adviseur Elektrisch Civiele Kunstwerken - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-08-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris een salaris van maximaal € 5.38...
Adviseur Elektrisch Civiele Kunstwerken 170000NB

Rotterdam is onverbrekelijk verbonden met de Nieuwe Maas en de Noordzee. Het water is onze vriend en soms onze tegenstander. Dat zie je terug in onze infrastructuur: Rotterdam telt maar liefst 1200 bruggen, tunnels, sluizen en viaducten, waaronder de wereldwijd bekende Erasmusbrug en de Maastunnel. Veel van deze ‘civiele kunstwerken’ zijn voor hun functioneren afhankelijk van elektrische installaties en jij zorgt dat deze installaties blijven werken. Je bent het aanspreekpunt voor storingen, die je analyseert en oplost. Veel storingen ben je trouwens vóór omdat je meewerkt aan de moderniserings- en onderhoudsprogramma’s, vaak op basis van de Risico Inventarisatie en Evaluatie. Je beheert de technische administratie en de standaardisatie van de industriële automatisering. Kortom, je hebt een belangrijke taak bij het borgen van de veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van deze installaties, zodat onze economie kan floreren en de Rotterdammers hun voeten droog houden.

Vraag en aanbod


Je beschikt over de typisch Rotterdamse doe-mentaliteit en je bent niet bang om voet bij stuk te houden als het gaat om veiligheid. Je kunt tegelijkertijd theoretisch en pragmatisch denken en weet anderen te overtuigen van je standpunt, voor de korte termijn én als het gaat om het uitzetten van de lijnen voor de toekomst. Daarbij schuw je innovatie niet. Verder:
  • beschik je over minimaal hbo werk- en denkniveau en een opleiding elektrotechniek
  • heb je minstens vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • weet je alles – of in elk geval veel – van projectmanagement, machinerichtlijn 2006/42/EG en de wetten, normen en richtlijnen op het gebied van elektrisch en besturing
  • stellen we kennis van de wetgeving omtrent civiele kunstwerken zeer op prijs

Daartegenover staat jouw bijdrage aan de bedrijfszekerheid van de elektrische installaties van soms beeldbepalende civiele kunstwerken. Je komt te werken in een enthousiast en professioneel team, vol uitdagingen rondom complexe infrastructuursystemen. Daarnaast kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 5.384 (schaal 12) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek
  • prima arbeidsvoorwaarden, die je voor een groot deel zelf kunt vormgeven

Omschrijving afdeling
De 3000 medewerkers van het cluster Stadsbeheer steken elke dag letterlijk de handen uit de mouwen voor een leefbare stad. Stadsbeheer zorgt voor het vele groen, de straatverlichting en alles rondom parkeren. Voor het schoonhouden van de stad en het ophalen van afval. Door handhaving en toezicht zorgt Stadsbeheer er ten slotte voor dat iedereen zich aan de gemaakte regels en afspraken houdt. Dit alles met maar één doel: Rotterdam schoon, veilig en netjes houden.

Over de organisatie
Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt.
Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers?
Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.

Rotterdam.
Make it happen

Beschrijving Cluster
Stadsbeheer werkt aan resultaat op straat. Aan een openbare ruimte die schoon, veilig en onderhouden is. De medewerkers variëren van rioolreinigers tot straatvegers, van stadswachten tot toezichthouders in garages en van onderhoudsmonteurs tot landmeters. Of het is nu is via beheer, onderhoud, handhaving of toezicht, Stadsbeheer heeft één doel. Dagelijks de handen uit de mouwen steken voor een verzorgd Rotterdam. Omdat het altijd beter kan.

Contactgegevens
Wil je meer inhoudelijke informatie of heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met onze recruiter Patrick Keijer, te bereiken via tel. 06 51623495. Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button.

Werken bij de gemeente Rotterdam vereist een verklaring omtrent gedrag.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
De gemeente Rotterdam is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties maken wij ons sterk voor gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Full-Time, Rotterdam, Adviseur, Civiele techniek, Elektrotechniek, Technisch Beheer

Contactgegevens

Contactpersoon Patrick Keijer
Telefoon 06 51623495

Vestigingsplaats

Solliciteer